Tegnestuen LOKAL er en ung tegnestue stiftet i 2015 med ønsket om at skabe fremtidssikret, bæredygtig arkitektur, der respekterer og videreudvikler vores nordiske kulturarv.
 
 
 
Morten Bang, MAA   Morten er uddannet arkitekt, maa og medindehaver af Tegnestuen LOKAL. Morten er hovedansvarlig for projektledelsen af tegnestuens projekter. Morten har i kraft af sin uddannelse som DGNB-konsulent indblik i de gældende bæredygtige muligheder og krav og er erfaren med at udvikle bæredygtigt design fra koncept til opførelse.   Kontakt  morten@tegnestuenlokal.dk +45 51 90 39 40

Morten Bang, MAA

Morten er uddannet arkitekt, maa og medindehaver af Tegnestuen LOKAL. Morten er hovedansvarlig for projektledelsen af tegnestuens projekter. Morten har i kraft af sin uddannelse som DGNB-konsulent indblik i de gældende bæredygtige muligheder og krav og er erfaren med at udvikle bæredygtigt design fra koncept til opførelse.

Kontakt
morten@tegnestuenlokal.dk
+45 51 90 39 40

Christopher Carlsen, MAA   Christopher er uddannet arkitekt, MAA og medindehaver af Tegnestuen LOKAL. Christopher er ansvarlig for konceptudvikling og formgivning af størstedelen af tegnestuens projekter. Han har været med til at udvikle tegnestuens metode og vision og har derfor bred erfaring med at implementere bæredygtighed i arkitekturen fra første streg.   Kontakt  christopher@tegnestuenlokal.dk +45 26 82 44 13   

Christopher Carlsen, MAA

Christopher er uddannet arkitekt, MAA og medindehaver af Tegnestuen LOKAL. Christopher er ansvarlig for konceptudvikling og formgivning af størstedelen af tegnestuens projekter. Han har været med til at udvikle tegnestuens metode og vision og har derfor bred erfaring med at implementere bæredygtighed i arkitekturen fra første streg.

Kontakt
christopher@tegnestuenlokal.dk
+45 26 82 44 13